Wehkamp (0)

Wehkamp is een Nederlandse webshop die zich richt op mode, wonen en technologie. Het bedrijf werd opgericht in 1952 en begon als een catalogusbedrijf, maar heeft sinds de jaren 90 de overstap gemaakt naar online verkoop. Wehkamp is tegenwoordig een van de grootste webshops van Nederland en biedt... Read More

No coupons in this store

Zalando is een online platform voor het kopen van mode en schoenen. Het werd opgericht in 2008 in Berlijn en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van online mode- en schoenenwinkels in Europa. Zalando biedt een ruime selectie aan mode- en schoenenmerken voor zowel mannen als vrouwen, waaronder bekende merken als Nike, Adidas en Calvin Klein, maar ook minder bekende merken.

Het platform biedt ook een ruime selectie aan accessoires, zoals tassen, sieraden en zonnebrillen. Het assortiment van Zalando wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten en trends, zodat klanten altijd iets nieuws en interessants kunnen vinden.

Zalando biedt een gemakkelijke manier om mode en schoenen online te kopen, met verschillende betaalmogelijkheden, zoals creditcard, PayPal en AfterPay. Klanten kunnen ook profiteren van gratis verzending en retourzending, wat het shoppen bij Zalando nog gemakkelijker maakt.

Het bedrijf heeft ook een goede reputatie voor klantenservice, met een team van medewerkers dat altijd klaarstaat om klanten te helpen met eventuele vragen of problemen die ze hebben.

Al met al is Zalando een geweldige plek om mode en schoenen te kopen, met een ruime selectie aan producten, gemakkelijke betaalmogelijkheden en uitstekende klantenservice.

© Kortingscode-zoeker.nl