Rituals (0)

Een rituals kortingscode is een speciale code die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je aankoop bij Rituals. Deze codes zijn vaak te vinden op verschillende websites of kunnen worden verkregen door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Rituals. Het gebruiken van een kortingscode is... Read More

No coupons in this store

Rituals is een Nederlands bedrijf dat luxe verzorgingsproducten en lifestyle-artikelen verkoopt. Het bedrijf werd opgericht in 2000 door Raymond Cloosterman en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt. Inmiddels is Rituals actief in meer dan 30 landen over de hele wereld en heeft het bedrijf meer dan 1.600 winkels en ruim 2.000 shop-in-shops.

Rituals staat bekend om haar unieke producten, die zijn geïnspireerd op oosterse rituelen en tradities. Zo biedt het bedrijf een breed assortiment aan verzorgingsproducten voor het gezicht, het lichaam en het huis, waaronder parfums, crèmes, geuren en accessoires.

Het bedrijf heeft ook een aantal eigen koffie- en theehuizen, waar klanten kunnen genieten van heerlijke koffie- en theespecialiteiten en ontspannen in een rustgevende omgeving.

Rituals streeft ernaar om haar producten en diensten aan te bieden op een duurzame manier, en het bedrijf is dan ook lid van de NGO World Wildlife Fund.

In samenvatting is Rituals een wereldwijd bedrijf dat luxe verzorgingsproducten en lifestyle-artikelen verkoopt, geïnspireerd op oosterse rituelen en tradities, en dat streeft naar duurzaamheid en het behoud van de natuur.

© Kortingscode-zoeker.nl