Dominos (0)

Dominos is een populair pizzaketen met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf biedt regelmatig kortingscodes aan om klanten te verleiden om te bestellen. Een Dominos kortingscode is een speciale code die kan worden ingevoerd tijdens het afrekenen van een bestelling, waardoor klanten... Read More

No coupons in this store

Dominos is een van de grootste en meest populaire pizzaketens ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1960 in de Verenigde Staten en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt, met vestigingen in meer dan 85 landen over de hele wereld.

Dominos is bekend om haar snelle levering en ruime keuze aan pizzas, waaronder klassiekers zoals de Margherita en Pepperoni, maar ook speciale creaties zoals de BBQ Bacon Cheeseburger en de Honolulu Hawaiian. Naast pizzas biedt het bedrijf ook een breed assortiment aan andere gerechten, zoals kippenvleugels, pasta’s en salades.

Het bedrijf heeft ook een aantal innovatieve service-initiatieven geïntroduceerd, zoals de mogelijkheid om online te bestellen en te betalen en het gebruik van bezorgrobotautomobielen om pizzas te bezorgen.

Dominos is constant bezig met het verbeteren van haar producten en diensten om aan de behoeften van haar klanten te voldoen. Dit heeft geleid tot een enorme populariteit van het bedrijf en het is nu een van de meest herkenbare en vertrouwde pizzaketens ter wereld.

© Kortingscode-zoeker.nl