Asos (1)

Laatst geüpdatet: 30 November 2023

ASOS is een online mode retailer gericht op jonge volwassenen en biedt een breed scala van producten, van kleding en schoenen tot accessoires en beautyproducten. Met een grote variëteit aan merken en stijlen, biedt ASOS iets voor iedereen en het bedrijf streeft ernaar om een toegankelijke en... Read More

Over Asos

ASOS is een Britse online moderetailer die opgericht werd in 2000. Het bedrijf richt zich op jonge volwassenen en biedt een uitgebreid assortiment aan mode- en beautyproducten, waaronder kleding, schoenen, accessoires en verzorgingsproducten.

ASOS staat bekend om zijn snelle en efficiënte service, en het bedrijf biedt een gemakkelijk te gebruiken website en app voor mobiel winkelen. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, waaronder een eigen label en items van bekende mode- en beautymerken.

Het bedrijf is ook bekend om zijn duurzaamheidsinspanningen en is toegewijd aan het verminderen van zijn milieueffecten en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de productieketen. ASOS is ook een pionier op het gebied van inclusieve mode en biedt producten in een breed scala aan maten en stijlen om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten met verschillende lichaamstypen.

Met een groeiend aantal klanten en een sterk merkimago, is ASOS een van de meest succesvolle online moderetailers in de wereld. Het bedrijf blijft innoveren en groeien, en biedt regelmatig nieuwe producten en diensten om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

In het algemeen is ASOS een bedrijf dat zich richt op mode en beauty, en dat zich onderscheidt door zijn snelle service, breed assortiment, duurzaamheid en inclusiviteit. Het is een populaire keuze onder jonge volwassenen die op zoek zijn naar trendy en betaalbare mode en beautyproducten.

© Kortingscode-zoeker.nl