Adidas (0)

Adidas is een van de grootste sportkleding- en -accessoiresmerken ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1949 door Adolf "Adi" Dassler, de broer van de oprichter van het merk Puma. Adidas is vooral bekend om zijn sportschoenen, maar het biedt ook een breed scala aan sportkleding,... Read More

No coupons in this store

Adidas kortingscode

Adidas kortingscodes zijn cijfer- of lettercombinaties die gebruikers kunnen invoeren tijdens het afrekenen op de website van het bedrijf of in fysieke winkels, waardoor ze toegang krijgen tot extra kortingen op hun aankoop. Deze codes kunnen worden gebruikt op specifieke producten of op het totale aankoopbedrag en kunnen variëren in hoeveelheid van enkele procenten tot honderden euros.

Adidas kortingscodes kunnen worden gevonden op verschillende websites die zich richten op kortingscodes en aanbiedingen, of ze kunnen worden ontvangen via de e-maillijst van het bedrijf als je je hebt aangemeld voor marketingcommunicatie. Soms zijn deze codes beperkt in tijd, dus het is belangrijk om er snel gebruik van te maken voordat ze verlopen.

Het gebruik van adidas kortingscodes kan een effectieve manier zijn om geld te besparen op sportkleding, -accessoires en -uitrusting van dit populaire merk. Het is echter belangrijk om de voorwaarden en beperkingen van elke kortingscode te lezen voordat je ze gebruikt, zodat je weet wat je kunt verwachten van de korting die wordt aangeboden. Als je op zoek bent naar extra korting op Adidas-producten, is het zeker de moeite waard om te zoeken naar een adidas kortingscode voordat je aankopen doet.

Adidas is een van de grootste sportmerken ter wereld, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 20 van de 20e eeuw. Het bedrijf werd opgericht in Duitsland door Adolf “Adi” Dassler, die begon met het maken van sportkleding en -schoenen in zijn moeder’s wasserij. In de jaren 40 groeide het bedrijf snel en werd het een van de grootste leveranciers van sportkleding en -schoenen in Europa.

In de jaren 50 introduceerde Adidas de beroemde “Three Stripes” op hun schoenen, die nog steeds een van de meest herkenbare kenmerken van het merk is. In de jaren 60 en 70 werd Adidas een populaire keuze onder atleten en werd het merk geassocieerd met sportprestaties op hoog niveau. Beroemde atleten zoals Jesse Owens, Pele, en Muhammad Ali droegen Adidas-producten tijdens hun carrière.

In de jaren 80 en 90 breidde Adidas zich uit naar streetwear en werd het merk een populaire keuze onder hiphopartiesten en skaters. Tegenwoordig is Adidas een van de meest populaire sportmerken ter wereld, met een breed scala aan producten, van sportkleding en -schoenen tot casual kleding en accessoires. Het merk is ook actief in sponsoring van sportteams en evenementen, en heeft een aantal beroemde ambassadeurs, waaronder Lionel Messi, James Harden, en Kanye West.

Adidas is ook bekend om zijn duurzaamheid initiatieven, zoals het gebruik van duurzame materialen in hun producten en het streven naar een CO2-neutrale productie. Het bedrijf heeft ook verschillende programma’s opgezet om jongeren te steunen in hun sportontwikkeling en heeft zich ten doel gesteld om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin zij actief zijn.

In samenvatting, Adidas is een van de grootste en meest populaire sportmerken ter wereld, met een rijke geschiedenis en een stevige associatie met sportprestaties en streetwear. Het merk is bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten en duurzaamheid initiatieven, en blijft innoveren om aan de eisen van de consumenten te voldoen.

© Kortingscode-zoeker.nl